torstai 21. heinäkuuta 2011

Ehkä maailman makein huussi

Tätä hetkeä on odotettu: oma huussi käytössä!

Alueen tiukkojen rakennusmääräysten takia siitä tuli leikkimökkimallinen yhdistetty varasto ja kompostikäymälä. Voi tätä onnea, kun ei tarvitse lähteä ensimmäiseksi aamulla ja viimeiseksi illalla vaeltamaan yleisiin vessoihin, ja kamatkin saa katon alle sateelta suojaan.Varastoa ja huussia erottaa pieni väliseinä. Ovea en halunnut viemään tilaa. Sisäseinät ovat valkoiseksi maalattua sormipaneelia (Uulan petroliöljymaali, sävy pouta).

Matot löysin kierrätyskeskuksesta: kaksi kelta-valko-oranssia raitamattoa, yksi räsymatto ja niinestä tms. tehty ovimatto yhteensä 7 euroa.


Näin lehdessä kuvan Vallilan uudesta Jaffa-kankaasta. En voinut vastustaa... Kaupoissa sitä ei vielä ollut, mutta nettikaupasta löytyi. Kuvio on Erik Bruunin vanhasta mainoksesta. Arvostan Bruunia suuresti myös luonnonsuojeluaiheisista töistä.


Varaston puolelle laitoin tämän telineen, joka oli lapsena meillä keittiön seinällä. Se on ollut kotiin liian raju ja maannut siksi kellarissa. Nostalgiaa, ja kaikelle oma paikkansa.


Sahakokoelma löysi paikkansa :-) Ehkä kahdeksan sahaa on vähän liikaa, mutta tulivat kaikki kaupan mukana. Haaveilin systeemistä, jossa työkalujen ääriviivat on piirretty seinälle, mutta se ei taida toimia paneelin kanssa.


Myös pitkävartiset työkalut pääsevät vihdoin suojaan.


Sähköä ei ole, joten valoa antaa kaksi led-käyttöistä myrskylyhtyä.


Kuistilla on vesipiste ja tiskipöytä. Sen yläpuolelle ruuvasin vanhan hattuhyllyn, jonka koukkuihin saa kätevästi tiski- ja juuresharjat.

4 kommenttia:

 1. Tyylikäs kombinaatio! Erilaisia sahoja ei ole koskaan liikaa. Työkalujen ääriviivat ei tosiaan tuossa taida toimia, ne ehkä muutenkin sopii paremmin autokorjaamolle tai vastaavalle pajalle. Ledilyhty on tosi hieno valaisuidea :)

  VastaaPoista
 2. Minulla on muistikuva tuosta jaffa-mainoksesta, voi miten se tuo lapsuuden mieleen, samoin kuin tuo teline:)

  Voin kuvitella, kuinka mukava tunne on, kun on oma huussi ja varasto käytössä.

  VastaaPoista
 3. Hyvää viikonloppua, toivottaa romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 4. aika kallis hyllykkö varastoon :) http://www.vepsalainen.com/fi/tuotteet/pientuotteet/utensilo-lokerikko

  VastaaPoista