sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kukkia, kukkia!

Viime syksynä istutetut tulppaaninsipulit nousevat maasta jonkinlaisena yllätyksenä. En ihan tarkkaan muista mitä tuli laitettua mihinkin ja miltä kuvittelin sen näyttävän. No, ihan hyvältä :-) Penkissä kukkii tulppaanien lisäksi nyt keväällä ainakin valkotäpläimikkä, kielo, kaunokainen, särkynytsydän, pikkusydän ja esikko.


Näissä Hollannista tuoduissa tulppaaneissa on jännittävä, hehkuvanoranssi sävy.


Alppikärhö se kiipeilee mökin seinustalla entistä tarmokkaampana, vaikka yritin muka kaivaa ja siirtää sen muualle. Siniset kellokukat näyttävät suurilta, roikkuvilta pisaroilta.
5 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Ja hyvin tutun kuuloista, sillä meilläkin on tänä keväänä monta yllätystulppaania. Myös niittysuunnitelmasi kuulostaa oikein hyvältä. Jään seuraamaan, mitä tuleman pitää. :)

  VastaaPoista
 2. Alppikärhö jo noin upeassa kukinnossa, mahtavaa:)

  VastaaPoista
 3. Minulla pukkaa tulppaaneja, jollaisia en muista istuttaneeni (mutta olen kyllä ne ihan itse istuttanut), taas ne tulppaanit, joita muistan istuttaneeni ja joita oikein odotin ei näy, ei kuulu :)

  VastaaPoista
 4. Tulppaanit on kyllä niin ihanoita. Vanhoista vahingoista viisastuneena koitin viime syssynä laittaa nimet tarkkaan talteen kuvaten istutukset niin, että aina on sipulipussi ja siis nimi sillä kohtaa mihin on sipulat upotettu. Harmittaa niin, kun joku osoittautuu erityisen ihanaksi eikä muista nimeä. Mutta tulihan niitä taas pusseja vielä myöhemminkin alesta ostettua ja laitettua sipulat mikä mihinkin mahtui, ilman kameraa:)

  Auts, ole kiltti ja ota pois tuo kirjaintarkistus, bloggerin roskasuodatin toimii oikein hyvin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Inkivääri kun vihjasit kirjaintarkistuksesta. Ei ole ollut tarkoituksella eikä edes tietoisesti päällä.

  VastaaPoista