torstai 12. heinäkuuta 2012

Kaunista second handia kierrätyskeskuksesta

Ajattelin ostaa kaverille mökkituliaisia mainoista Uusix-kaupasta Helsingin Kyläsaaresta, mutta se olikin kesätauolla. Niinpä päädyin viereiseen kierrätyskeskukseen tekemään löytöjä.
Punainen suojaruukku (2 euroa) pääsi punavalkoisen mariverhon kaveriksi. Samalla otin uuden askeleen: ensimmäinen huonekasvi mökillä! Varmuuden vuoksi hyvin kuivuutta kestävä kuitenkin :-)Punainen, vedettävä vekkari (5 euroa) tuli tarpeeseen, mutta tikittää hieman hermostuttavasti.Iso, punainen lyhty tarttui heti käteen. Se ei vielä löytänyt paikkaansa: maahan patiolle vai omenapuuhun muiden lyhtyjen kaveriksi? 


Ja löytyihän kaverillekin tuliainen. Kaksi kauniin siniharmaata Arabian Teema-kulhoa. Saman kaverin kanssa dyykattiin lasinkeräyksestä viinilaseja ja voirasia, joten hän osaa varmasti arvostaa second hand -tuliaista :-) Uskomatonta sinänsä, että lasinkeräykseen viedään ehjiä astioita. Onneksi bongasimme tapahtuman vastapäisen baarin ikkunasta :-)


4 kommenttia:

  1. Tosiaan on kaunista! Tuo punainen kello on jotenkin hellyyttävä. :)

    VastaaPoista
  2. Ihana mikä vekkari ja mikä lyhty....ihanat!

    VastaaPoista
  3. Minä dyykkailen ihan mun kerrostaloasunnon roskiksia. Joskus törmään naapuriin raahatessani jotain löytöä kotiini. Ajatelkoot mitä ajattelevat.

    VastaaPoista