tiistai 10. heinäkuuta 2012

Kuistin kirkastus

Kuistin seinät jäivät parin vuoden takaisessa remontissa käsittelemättä, ja paneeli on ehtinyt tummua saunatunnelmiin. Puunvärinen ruokakalusto puunväristä seinää vasten tuntui kaipaavan piristystä, vaikka olikin tavallaan kodikas ja lämpöinen.Sudin seiniin Uulan valkoista sisutusmaalia, joka oli taitettu aavistuksen vihreään umbraan.Tuolit saivat pintaansa turkoosia kalustemaalia.  Tuli avarampi ja raikkaampi, vaikka kestikin hetken tottua.
Jotain kuisti tuntui vielä kaipaavan - jotain punaista. Muistin viimeksi Fidalla nähneemi Marimekon vanhoja, punavalkoisia verhoja. Yksi kappale löytyi vielä! Osa punaisesta väristä oli kulunut tai haalistunut pois, joten sain vielä tingittyä hintaa alaspäin 12 euroon. Roudasin myös toisesta huoneesta punaisen jalkalampun, ja nyt tämä alkaa miellyttää silmää :-) Lattiahan mökissä on punainen molemmissa huoneissa.4 kommenttia:

 1. Näyttää todella hyvälle!

  Lapsuuden kodissani oli juuri tuota marikangasta:)

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Kyllä vaan kaikki sopii hienosti yhteen. Isännän kanssa tässä katseltiin, että siellä on sinipunainen värimaailma, niin meillä on keittiössä sinivihreää, kumpikin vähän sellainen epätavallinen yhdistelmä, mutta kun laittaa ne sopimaan yhteen, niin upeaa lopputulosta syntyy!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sussi ja Minz!

  Onko Minz teidän keittiöstä kuvia jossain?

  VastaaPoista
 4. Voi, olen kade! Minun mökkini on tehty 1970 enkä ostaessani tajunnut, että sen muuttaminen "vanhaksi" olisi valtava homma. Mietin nyt, että tottuisiko silmä kuitenkin 70-luvun retrolookiin. Helpointa olisi vain alkaa vahvistaa sitä mitä siellä jo on.

  VastaaPoista