maanantai 15. elokuuta 2011

Suloinen päiväpeitto ja muistelua

Sohvasänky on kaivannut kaunistusta ylleen pitkään. Olen yrittänyt pitää silmät auki kirppiksillä, mutta sopivaa ei ole löytynyt, joten nyt tingin periaatteesta olla ostamatta upouusia asioita mökille. Toivoin ja sain lahjaksi hempeän päiväpeiton. H&M:stä se pitkällisen etsinnän jälkeen löytyi, vaikka en liikettä muuten diggailekaan.


Tilkkutäkkimäinen kuviointi sopii mielestäni yllättävän hyvin yhteen lempityynyjeni kanssa.


Hauskan urbaanit raitiovaunu- ja jäänmurtajaprintit ovat Uusix-verstaiden designia. Verstaiden idea on muuten tuplahyvä: kierrätysmatskuista syntyy tuotteita kuntouttavan työn kautta.


Kaivoin vertailun vuoksi vanhoja kuvia samasta kohdasta - tekee välillä hyvää muistaa, että onhan sitä saanut jotain aikaiseksi. Tältä näytti lähtötilanne, kun ostin mökin. Sama vuodesohva on kuvassa maalaamattomana.


Ja tältä näytti ennen remonttia, kun ylimääräiset tavarat oli roudattu ulos. Tuon jälkeen seinät ovat siis muuttuneet valkoisiksi, lattia punaiseksi ja suurin osa huonekaluista vaniljanvaaleaksi. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa :-) Synttärikeiju toi myös Vintagen viemää -kirjan, johon sormet nyt syyhyävät.4 kommenttia:

 1. Maali tekee ihmeitä.

  Ihana tuo päiväpeitto!

  VastaaPoista
 2. Tutunnäköinen tilkkupeitto! Hahaa! Ihana mökki sinulla.

  VastaaPoista
 3. Tilkkutäkkikuvio sopii sisustukseen loistavasti!
  Ja U6-verstaiden toiminta vaikuttaa erittäin kannatettavalta, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 4. Mökkisi on selvästi kehittymässä oikein hyvään suuntaan! Myöhästyneet synttärionnittelut. :)

  VastaaPoista