perjantai 9. syyskuuta 2011

Syyskauden avajaiset ja postikortti

Oli aika pitää ex-tempore syyskauden avajaiset, mutta huvilakauden päättäjäisiä en vielä suostu viettämään :-)


Syyskauden avajaisissa lyövät kättä kesäiset mojitot (mintut ovat rehevöityneet kunnon pusikoiksi) ja syksyinen omenapaistos (pudokkaat kelpaavat hyvin piirakakkaan ja apple crumbleen).Kamiinaan laitoin tulen ensimmäistä kertaa kesän jälkeen. Nyt mökissä onkin sitten hellelukemat :-)

Syksyn hyviä puolia ovat lyhdyt, joita voi ripustaa omenapuihin.Postilaatikossa odotti hauska yllätys: ystävän kortti Joensuusta. En tiennyt, että posti kulkee tänne!

Myös sähkölasku odotti postilaatikossa. Vuodelta 40 euroa - ei paha. Aika vähällä sähköllä selviää, kun peruslämpöä ei ole talvella ja uusi kamiina vähentää sähköpatterin tarvetta.

Syyskauden avajaiset kruunaa nettitikku, Spotify ja avajaisten soittolista kaikista ihanista kesän biiseistä.

5 kommenttia:

 1. Ihanaa viikonloppua ja kiitos kauniista kuvista,mitä sain katsella!!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ja näyttää ihanalle.

  Todella vähän on sinulla sähköä kulunut. Miehen kanssa juuri kauhistelimme, kuinka paljon sähkön hinta on noussut muutamassa vuodessa. Meillä on ollut kulutus vähäistä ja samoissa lukemissa viime vuodet, mutta lasku on silti tuplaantunut.

  VastaaPoista
 3. Meilläkään ei pattereilla mökillä lämmitetä...takassa tuli ja hellelukemia saa nopeasti...☺

  VastaaPoista
 4. Syksy voi tosiaan olla jonkin alku eikä päätös. Ja hämärissä syysilloissa on oma tunnelmansa, johon sopii takka ja kynttilät. Olisipa ollut hauska olla banaanikärpäsenä katossa!

  VastaaPoista
 5. Sähköä kuluu tosiaan niin vähän, että en ole alkanut tosissani miettiä aurinkopaneeleita tai muita ratkaisuita. Kotona on ekosähkö, mutta harmittavasti tänne ei pysty tilaamaan, koska koko puutarhalla on yhteinen sähkösopimus.

  VastaaPoista